About

Heey, leuk dat je op mijn blog kijkt! 

Ik ben de 'baas' van deze blog. Ik ben een meisje van 12 jaar, genaamd Laura. Ik ben geboren en getogen in een klein stadje in de provincie West-Vlaanderen. Ik ben vorig jaar in juni verhuisd naar Wallonië. (Franse gedeelte van België) Ik zit in mijn eerste jaar ASO - Latijn. Ik tennis héél graag, en deed het ook 6 jaar lang, maar vanwege de verhuizing gaat dat jammer genoeg niet meer. Ook dans ik graag ballet. Ik hoop ooit dat nog eens te kunnen doen, want ik mis het echt zo hard. 

Je zult hier elke dag een artikel zien verschijnen over lifestyle, beauty of fashion.  
Ik schrijf graag, ik zit graag op de pc, dus bloggen is voor mij gewoon de ideale 'hobby'. 
Ik vind het echt héél leuk om mijn plekje om het internet te hebben, voor mij voelt het iets als mijn tweede thuis. Ik kan schrijven wat ik wil, ik kan posten wat ik wil, ik kan er van maken wat ik wil. En dat gevoel is geweldig! Dit voelt als mijn tweede 'kamer' waartoe ik ga als ik verdrietig, boos, of ook gewoon blij ben. 

Mijn blog bestaat als sinds 1/11/12, wat dus betekent dat mijn blog niet zo lang bestaat, maar best wel een aantal bezoekers heeft! En wat ben ik daar zo blij mee. Ik krijg gemiddeld elke dag 50 bezoekers, dit klinkt  niet véél. Maar ik ben er echt zo blij mee! Ik wil iedereen bedanken voor het kijken op mijn blog, de lieve comments, en vooral de mensen die mij volgen! 

x

2 opmerkingen: